Kranio-Sakral Terapi

Kranio-Sakral terapi er blid og behagelig afspænding til naturlig genoprettelse af skævheder, der belaster centralnervesystemet.

Kranio-Sakral systemet består af kraniet, rygsøjlen og korsbenet samt centralnervesystemet. Det omfatter hjernen, rygmarven og rygmarvsnerverne inkl. hjernevæsken, der pumpes rundt, uden om hjernen. Den pumpebevægelse kaldes KST rytmen. Den blev opdaget af lægen William Southerland i 1920'erne, og er i dag en del af lægestudiet i USA.
 
Behandlingen består af forskellige teknikker, der alle har "det blide tryk" til fælles. Det vil sige, at terapeuten med meget let hånd trykker specielle steder på hoved, nakke, ryg og korsben.
 
Kranio-Sakral terapi er særdeles effektiv til dyr. De kan lige som mennesker have spændinger i kranieknoglerne, korsben, ryg og det forbindende væv, som hindre deres frie bevægelighed.
 
Kranio-Sakral terapi er effektiv ved bevægelses- og rygproblemer, adfærdsproblemer - herunder hormonelle problemer og stressfrigørelse.

Logo

 
 
Livsklinikken - til dyr | CVR: 3527 1996 | Knækvej 14, 7200 Grindsted - Danmark | Tlf.: +45 30 11 77 40 | mette@metla.dk