Logo

Therapeutic Touch Healing

Healing betyder helbredelse.

Healing skaber balance og opløser blokeret energi. Krop og sind støttes til at slippe blokeringer og få bedre flow. Energien skaber dermed selvhelbredelse.

Healing skaber balance både på det beviste og det ubeviste plan.

Healing er universel energi som gives videre via mig, det er altså ikke min energi som jeg giver videre

Therapeutic Touch Healing - eller TT healing som det også kaldes, er en meget blid behandlings form.

Alle har gavn af healing. 
 
Healing kombineret med den Antroposofisk Homøopatiske medicin har en rigtig god effekt. De to behandlings former giver impulser til kroppen og forstærker de gode virkninger fra begge behandlings former.

Til tider får jeg impulser til hvilken Antroposofisk homøopatisk medicin der kan hjælpe dig under healingen. Den information deler jeg selvfølgelig med dig.
 

HEALING TIL DYR

Dyrene kan jo ikke fortælle os med ord, hvor ondt noget gør, eller hvor ubehageligt noget er, og derfor vil en healing, hvor jeg åbner op for fastlåste energistrømme, ofte kunne hjælpe dit kæledyr. Healing hjælper med at genskabe balance lige der, hvor der er brug for det, både på det bevidste og det ubevidste plan.

Energien kender ikke til tid og rum, derfor er det også en mulighed at få fjernhealing til dit kæledyr, hvis det ikke er muligt at komme til mig i klinikken. Den er lige så effektiv, men jeg kan så selvfølgelig ikke rådgive dig om det, jeg ser og lægger mærke til på samme måde, som hvis du kommer hos mig i klinikken med dit kæledyr.

HEALING I Logo:

Når du kommer til healing hos mig med dit kæledyr, starter vi med en snak omkring de observationer, du som ejer måtte have gjort.
Snakken sikrer både, at vi er enige om forløbet, og at dit kæledyr får chance for at klimatisere sig i omgivelserne, inden behandligen starter.

Selve behandlingen foregår ved let berøring og gerne i nogenlunde stilhed.

FJERNHEALING:

Foregår på aftalt tidspunkt, hvor jeg på forhånd har modtaget et billede samt navn og evt. område, som du ønsker der skal fokus på ved dit kæledyr.

Betaling:
Inden fjernhealingen, to dage før aftalt tid, skal betalingen være modtaget på min bankkonto.

Sofus stille pkt
Livsklinikken - til dyr | CVR: 3527 1996 | Knækvej 14, 7200 Grindsted - Danmark | Tlf.: +45 30 11 77 40 | mette@metla.dk